CITYTRIP

Spaans leren in Antigua

/
Antigua leek ons de ideale plaats om ons niveau Spaans wat omhoog te halen. De volgens 6 maanden in Latino-Amerika is op zijn minst een basiskennis aangeraden. Niet alleen onze school was top, ook kregen we de kans om na school de wondermooie stad beter te leren kennen. Wij hebben alvast geen minuut spijt van onze school beslissing en raden het iedereen aan!

Twee toeristen in El Salvador

/
El Salvador is niet het backpackerparadijs waar buurlanden Nicaragua en Guatemala voor bekend zijn. Reizen dient voorzichtig te gebeuren aangezien bendes nog steeds zeer actief zijn in het land. Dat gezegd zijnde zal je niets overkomen en heb je een prachtig land bijna volledig voor jou alleen. De meeste andere toeristen komen immers uit eigen land, waardoor Centraal-Amerika hier in zijn zuiverste vorm terug te vinden is.

Als een local in Vancouver

/
Ontdek Vancouver zoals de locals dat doen en verplaats je weg van het stadscentrum en richting de groene rand. Vancouver is een internationale stad waar de Canadese indentiteit duidelijk minder zichtbaar is dan op Vancouver Island. Na 5 dagen kregen wij nog niet genoeg van al die verborgen plekjes!

Victoria BC hoofdstad - liften naar Ucluelet

/
Onze eerste kennismaking met Victoria was een succes. We namen onze tijd om de stad te verkennen. Naast geweldige uitzichten en een toffe cultuur, troffen we in Victoria ook de meest vriendelijke mensen van de wereld aan.

Mandalay - met de fiets

/
Mandaly, een koninklijke stad in het centrum van het magische Myanmar. In de buurt ontdekt men de oude restanten van voorheen, terwijl de stad zelf zich wil identificeren als een moderne, internationale metropool.