HIKING

Voor een dagje naar Llao Llao

/
Llao Llao is de dagtrip die je zoekt in de buurt van Bariloche! Een schitterende wandeling in het midden van de natuur die grotendeels over vlak terrein gaat. Drie uur lang kan je genieten van allerlei dieren en prachtige uitzichten zonder zelfs al te veel inspanning te moeten leveren. Niet twijfelen, maar meteen vertrekken!

De mooiste vallei van Colombia

/
Hebben jullie ooit gehoord van Machu Picchu, de Galagapos eilanden en de watervallen van Iguazu? Natuurlijk wel! Voor ons mag dit rijtje absoluut aangevuld worden door de Cocora Vallei. De mooiste vallei van Colombia is nog niet bekend bij de massa, wat elke ervaring des te unieker maakt.

Waar te verblijven rond Tayrona National Park

/
Velen hebben reeds over Tayrona Nationaal Park geschreven, en over de schitterende tijd die je hier kan spenderen. Wij vonden het vooral lastig om te beslissen waar we verbleven net voor en na ons groot avontuur. Niet iedereen heeft de tijd en ruimte om alles in de buurt te ontdekken, daarom geven wij hier even mee hoe je jouw reis het beste organiseert!

Wat je kan verwachten van Acatenango

/
Hét gespreksonderwerp in de hostels in Antigua was de superzware beklimming van vulkaan Acatenango. Wij lieten ons meteen overtuigen door onze nieuwe vrienden en vertrokken de volgende dag in de ochtend! Wij maakten een geweldige ervaring mee, en we raden het iedereen aan die zich nog maar een beetje in de buurt van Guatemala bevindt. Ongetwijfeld bereidt deze blogpost jullie voldoende voor op het avontuur van jullie leven!

YOHO National Park

/
Yoho en Yolo hebben maar 1 letter verschil. Het is het soort Nationaal Park waar de regels niet zo strict worden genomen als in de andere drukker bezochte parken. Daardoor kan je een paar keer op avontuur gaan via de minder bewandelde paden met een bestemming die je voor de rest van je leven bijblijft.

Jasper National Park

/
Jasper is een naam die bij vele Canadezen mooie herinneringen ophaalt. Minder toeristisch dan Banff National Park maar minstens even mooi! Zeker de moeite waard om eenmaal in je korte leven te bezoeken. Wij bleven 4 dagen in Jasper, maar konden makkelijk 2 weekjes meer spenderen!